Broodbaar is een broodjeszaak in Vilvoorde die zich specialiseert in leveringen aan bedrijven.

In ons assortiment vindt je broodjes, soepen, slaatjes, croques, warme gerechten, ontbijt, fruit, desserts en vergaderassortimenten. Meer informatie vindt je op onze bestelpagina, al onze producten zijn online bestelbaar.

We leveren ook soep in grotere hoeveelheden of individuele porties. Bij grotere hoeveelheden wordt deze geleverd in warmhoudketels. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Voedselinformatie

We werken graag seizoensgebonden dus in de zomer zal je een groter assortiment aan slaatjes vinden en in de winter een uitgebreider assortiment aan warme schotels.

Wij gebruiken dagelijks vers gebakken stokbrood, krokant vanbuiten, mals vanbinnen en rijkelijk belegd. Je kan ook kiezen voor bruin of multi brood. Fitness broodjes zijn smaller en vol graantjes. Bagnats zijn malse ronde broodjes en zijn beschikbaar in wit en bruin. Verder bieden we als type pistolet een broodje aan van 15cm. Ook malse sandwiches kan je bij ons verkrijgen.

We streven er naar om zoveel mogelijk zelf te maken, bij heel wat van onze gerechten zal je dan ook "huisbereid" zien staan.

We gaan zorgvuldig om met voedsel allergie en intoleranties. Voor allergeneninfo kan je bij ons terecht via e-mail of bij één van onze medewerkers.


Kosten

Broodbaar rekent geen kosten aan voor bestelling en levering. Wanneer de bestelling in ons leveringsgebied valt en het bedrag aan de minimumafname (€ 15) voldoet, is de levering en het gebruik van onze diensten volledig gratis voor de bestellers en ook voor de bedrijven waarvoor ze werken.

Transactiekosten bij online betalingen kunnen eventueel voorkomen maar zijn volledig vermijdbaar, meer details daarover kan je vinden bij de informatie over betalingen.


Leveringen

Bestellingen worden doorgaans geplaatst op dezelfde dag van de levering. Het is echter mogelijk om bestellingen in de toekomst te plaatsen.

Bestellingen voor leveringen op dezelfde dag kunnen geplaatst worden tot 10:00. Deze bestel limiet is noodzakelijk om al onze klanten dagelijks tijdig te kunnen bedienen tussen 10:15 en 12:30.

Mocht bij wijze van uitzondering de bestel limiet toch overschreden zijn doet u er best aan de bestelling alsnog online te plaatsen, wanneer de leveringsronde nog niet vertrokken is zullen we dit binnen de mate van het mogelijke nog proberen te leveren. Wanneer dat niet meer lukt zullen we u daarvan op de hoogte brengen (via e-mail).

Bestellingen met fruitsla, ontbijt en broodmanden bereiken ons idealiter minstens 1 dag op voorhand zodat wij alles goed kunnen voorbereiden. Wanneer mogelijk helpen we je uitzonderlijk graag uit de nood met een bestelling op de dag zelf.

Het middaguur is de leveringspiek, maar we leveren ook op andere tijdstippen zoals bijvoorbeeld voor een vroege ontbijtmeeting of een receptie of avondvergadering later op de dag. Je kan dit tijdstip vermelden in de opmerkingen of even contact opnemen.


Leveringsgebied

Wij leveren broodjes in de omgeving van Vilvoorde, Machelen, Diegem, Brucargo, Melsbroek, Perk, Zaventem, Haren en Evere.

Deze leveringen zijn gratis indien u een voor een minimumbedrag van € 15 bestelt. Indien er meer klanten in de onmiddellijke omgeving zijn is het minimumbedrag bespreekbaar, neem gerust even contact op hiervoor.


Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn online consulteerbaar.

© 2024 Broodbaar - Contactgegevens, Algemene voorwaarden, Privacy verklaring en Cookie verklaring.