Leveringen

Bestellingen worden doorgaans geplaatst op dezelfde dag van de levering. Het is echter mogelijk om bestellingen in de toekomst te plaatsen.

Bestellingen voor leveringen op dezelfde dag kunnen geplaatst worden tot 10:00. Deze bestel limiet is noodzakelijk om al onze klanten dagelijks tijdig te kunnen bedienen tussen 10:15 en 12:30.


Bestelling plaatsen

Het plaatsen van bestellingen gebeurt bij voorkeur via onze website. Deze website is geoptimaliseerd voor het snel plaatsen van dagelijkse bestellingen. Onze site werkt in alle moderne browsers op desktop computers maar is ook volledig compatibel met mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. U kan uw bestellingen dus van eender waar plaatsen.


Accounts

Om enkel af te halen is het mogelijk om zonder een account een bestelling te plaatsen, voor leveringen is een account noodzakelijk. Een account aanmaken is erg eenvoudig en je kan een account op verschillende manieren gebruiken.

Individueel

Je gebruikt je account voor het aanmaken van persoonlijke bestellingen. Bij bestelling kan je dan kiezen uit de verschillende betaalmogelijkheden.

Gegroepeerd

Wanneer er bij een bedrijf meerdere personen bestellingen plaatsen zullen we na enkele bestellingen deze accounts groeperen. Voor jou als klant verandert er niets, je blijft individueel bestellen en betalen. Deze bestellingen worden echter samengenomen, tegelijk geleverd met een overzicht van wie wat bestelde en op welke manier de betaling gebeurde. Alle artikels worden duidelijk gelabeld met de naam van de besteller en de inhoud. Deze werkwijze laat mensen binnen hetzelfde bedrijf toe zelf hun bestellingen te plaatsen en hun eigen betaalmethode te gebruiken.

Groepsbestelling

Je kan een account ook gebruiken om te bestellen voor meerdere personen tegelijk. Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan om één persoon de bestellingen te laten plaatsen. Om dit te vergemakkelijken is het mogelijk om elk artikel een andere naam te geven. Deze naam staat dan op een etiket. Nadeel van deze methode is dat er geen individuele betalingen mogelijk zijn.


Tip: we hebben ook een snelle bestelpagina voor ervaren bestellers waarmee heel snel het menu doorzocht kan worden.

© 2024 Broodbaar - Contactgegevens, Algemene voorwaarden, Privacy verklaring en Cookie verklaring.